Här kan du köpa mina praliner:

Små Praliner finns på Hagmarksgatan i Örebro. Här kan du efter överenskommelse hämta dina praliner. Utöver detta har jag några återförsäljare som erbjuder ett urval av mitt sortiment. 

Sallad& som finns inne på Saluhallen i Örebro erbjuder, förutom fantastiska sallader, juicer och smoothies, även mina praliner. Här kan du även handla med praliner för att njuta av hemma eller för att ge bort som en present. 

STÅ - Pintxos & Vänner kan du njuta av en pralin efter att du ätit deras läckra pintxos. 

I lanthandeln hos CozoCoffe kan du hitta färdigpackade askar med praliner. Där finns dessutom magiskt gott kaffe att köpa med. 

I Robertsons butik inne i  Hamnmagasinet kan du köpa färdigpaketerade askar med 4 eller 6 praliner. Hamnmagasinet är en riktig delikatessbutik mitt i Örebro med fokus på lokala råvaror.

Hos Rosengrens Skafferi kan du hitta veganska praliner från Små Praliner. Rosengrens Skafferi är en vegetarisk restaurang med mycket fokus på närproducerade lokala råvaror och klimatsmart mat. 

Kulturbistron inne i Kulturkvarteret finns förutom en meny baserad på lokala råvaror, ett handplockat utbud av vin och lokal öl praliner från Små Praliner att köpa till kaffet. 

Vill du bli återförsäljare?

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Små Praliner? Kontakta mig